Szívmelengető barátság, háromlábú kiskutyát kért az amputált fiú

Olvasási idő:53 Másodperc

Egy addig sen­ki­nek nem kellő, három lábú kutya sze­rető gaz­dára ta­lált – egy fél­lábú fiú fo­gadta örökbe!

A 12 éves Quinn Scharnnál nem sokkal születése után rákot diagnosztizáltak. A kisfiú két éves korára túlesett egy kemoterápiás kezeléssorozaton, és egy kilenc hetes sugárkezelésen is.

Látszólag meggyógyult… 10 éves korában azonban újra visszatért a betegség – ekkor az orvosok már kénytelenek voltak tőből amputálni Quinn lábát. A kisfiú egyetlen egy dologban talált vigaszt.

„Amint felébredtem az altatásból, csak arra tudtam gondolni: szeretnék egy háromlábú kutyát! Ezek voltak az első szavaim!”

A fiú édesanyja, Teresa komoly, két évig tartó kutatásba kezdett, hogy megtalálja a tökéletes háromlábú társat Quinnek. Így jutott el végül a Sacramentói Állatmenhelyre, ahol a kétéves pitbull-keverék, Logan láttán rögtön tudta: ő kell nekik!

A kutya sokáig az utcán élt, egy gázolás után törött el az egyik lába, amit az állatorvosok már nem tudtak megmenteni, kénytelenek voltak levágni.

Logan nemsokára már Scharnék udvarában ugrándozott, és azóta is elválaszthatatlan társa és lelki támasza Quinnek – akinél azóta nem jelentkezett újra a daganatos betegség.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
11


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Szívmelengető barátság, háromlábú kiskutyát kért az amputált fiú bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk