Összeverték a színésznő két kutyáját, az egyik meg is halt

Olvasási idő:1 Perc, 1 Másodperc

Janis Dardaris színésznő a bírósághoz fordult, miután két kutyája közül az egyiket megölte – a másikat pedig brutálisan összeverte – egy férfi.

A több mint húsz filmben és sorozatban – például a Maffiózók-ban, a Hatodik érzék-ben is – látott Janis Dardaris állatkínzás miatt jelentett fel egy Vincent Tang nevű férfit, aki össze-vissza verte a színésznő két máltai selyemkutyáját, az egyik bele is pusztult a sérüléseibe. Ezekről az állatokról van szó:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Back from San Francisco to the bay area. Long day…

Janis Dardaris (@janisdardaris) által megosztott bejegyzés, Aug 13., 2019, időpont: 4:30 (PDT időzóna szerint)

Az eset még tavaly történt, Tang annak a nőnek a barátja volt, aki hivatásszerűen, pénzért vigyázott Dardaris kutyáira, amíg az turnén volt egy színházi társulattal.

 

A vád szerint a 36 éves férfi bejutott a színésznő New York-i apartmanjába, ott az egyik kutyát halálra verte, a másikat pedig felvitte a tetőre, ott rugdosta és fojtogatta – amit az egyik szomszédnak sikerült is levideóznia. Ez a felvétel most a per alapja, Tang két év börtönt kaphat, ha tényleg ő van a videón.

A szomszéd aztán az apartmanba visszahurcolt, félholt kutyán is segített egyébként: az állat felépült, de több mint két hetet töltött egy állatklinikán.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
9


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
37


Érdekes

Érdekes
0

A Összeverték a színésznő két kutyáját, az egyik meg is halt bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk