21 méteres esést élt túl egy beagle

Olvasási idő:1 Perc, 8 Másodperc

21 méter magasról, egy hídról esett a vízbe egy kutya az Egyesült Államokban, Burlingtonban, de a beagle csodával határos módon túlélte a zuhanást. A gazdája szerint rendkívül félénk Brandit szerda este tíz óra körül idegenek akarták megsimogatni, a kutya azonban megijedt és elszaladt. Gazdája egy órán keresztül kereste, majd hazament a feleségéhez, hogy együtt keressék a kutyát.

A rendőrség később látott egy kutyát a Burlington–Bristol hídon, körülbelül négy háztömbnyire onnan, ahol Brandi eltűnt. A kutya a híd közepén futkározott, miközben az arra közlekedő autók sorban lassítottak, nehogy elüssék az állatot. Néhány ember megállt, és megpróbálta elkapni az ebet. Amikor a hajóforgalom miatt a híd közepét felhúztak, a rémült kutya beugrott a Delaware folyóba.

A helyszínre érkező rendőrök már csak annyit láttak, hogy a zuhanást túlélve a kutya kiúszik a parthoz, és kimászik. Ott a bámészkodók szem elől tévesztették az állatot. A keresésbe ekkor már a New Jersey állami rendőrség egyik motorcsónakos egysége is bekapcsolódott.

A kutya gazdája, Alexis Lorenz hajnali egy óra körül indult haza, hogy otthonról szervezze meg a további keresést. Amint hazaért, meglátta a ház előtt álló Brandit. A kutya vizes és ijedt volt, de jelentős sérülést nem szenvedett, az állatorvos szerint egyedül az állat gyomra sérült meg. „El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok. Azt hittem, sosem fogom többé látni. Sosem láttam őt úszni, nem tudom, hogy volt képes erre” – nyilatkozta Brandi gazdája.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
3


Imádom

Imádom
25


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
6

A 21 méteres esést élt túl egy beagle bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk