Mindennap megosztotta elveszett kutyája képét a facebookon. Majd jött egy hozzászolás, amitől azonnal útnak indult

Olvasási idő:47 Másodperc

El sem tudom képzelni, mit érezhetett Barry Gearhart, amikor kutyáját, Titánt, a szeretett pitbull kutyáját elrabolták egy évvel ezelőtt! Miközben Titán és ő varázslatos módon újra találkoztak, Barry visszaemlékezik a megpróbáltatásokra, mondván minden este sírt azóta, amit a legrosszabb napnak tekint eddigi életében.

Miután elvesztette kedvencét egy évvel korábban, Barry Gearhart soha nem adta fel keresését ellopott kutyájának! Megosztotta Titán képén a Facebookon, újra és újra, olyan gyakran, amilyen gyakran csak tehette; remélve, hogy egy nap megtalálja. Majd egy nap, váratlan hozzászólás jött a képhez – valaki azt írta, hogy Titán ugyanúgy néz ki, mint Hank egy helyi menedékhelyről.

Titan tévedésből a menhelyre került, ahol átnevezték Hanknek – akit elakartak altatni, mivel idős volt, és senki nem fogadta örökbe – de gazdája közbelépett! Barry még időbe vette fel velük a kapcsolatot, így Titán megmenekült, és hazamehet egy év után az igazi otthonába!

Nézd meg ezt a videót, ahogy könnyek között meséli el Barry a történteket, és persze az újratalálkozást.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
5


Imádom

Imádom
11


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Mindennap megosztotta elveszett kutyája képét a facebookon. Majd jött egy hozzászolás, amitől azonnal útnak indult bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk