Megható: bakancslistát készítettek az Alzheimer-kórban szenvedő idős kutyának

Olvasási idő:47 Másodperc

A 16 éves Zach kutyus gazdija meg akar bizonyosodni róla, hogy kedvence méltón éli le hátralévő napjait. Ezért készített neki egy bakancslistát, amelynek tételeit minden nap, pontról pontra megvalósítják.

Zach Alzheimer-kórban szenved, és gerincproblémái is vannak, mindennapjait pedig egy manchesteri menhelyen tölti megmentőjével, a 41 éves Emma Billingtonnal.

– Zach „nagypapa” bakancslistája arról szól, hogy a kutyus életének utolsó hetei igazán élménydúsan teljenek. Nem tudjuk pontosan, mennyi ideje van hátra, de már látjuk, hogy egyre lassabb és fáradtabb. A listán szereplő teendők egyfajta utat mutatnak az elmúláshoz: telis-tele van olyan dolgokkal, amiket Zach mindig is imádott – mondta Billington.

Zach listája 15 pontból áll, amelyek között szerepel például tortaevés, tengerpart-látogatás, fagylaltevés, mancsnyomkészítés, fotózáson való részvétel, délutáni teázás, egy nagy kövér steak elfogyasztása, egy új ruha, egy dupla sajtburger a McDonald’s-ból (szigorúan hagyma és uborka nélkül), és véget nem érő ölelések is.

Nagyon úgy tűnik, hogy Zach kutyus élete utolsó napjain a legszebbeket éli majd meg.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Megható: bakancslistát készítettek az Alzheimer-kórban szenvedő idős kutyának bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk