A férfi két magára hagyott kutyát lát a csónakban – azonnal tudja hogy mit kell tennie

Olvasási idő:1 Perc, 38 Másodperc

A Harvey hurrikán szörnyű pusztítást végzett az amerikai Texas államban. Rengeteg lakóház vált használhatatlanná és a halálos áldozatok száma is egyre nő.

Nagyon sok embernek csak arra volt ideje, hogy a legszükségesebb dolgait magához vegy és elhagyja a házat, írta a Newsner. A házakat újjá lehet építeni, viszont egy elvesztett életet már nem hozhatunk vissza. Ezért is szomorú, hogy a hurrikán ideje alatt sok állat elpusztult és a vízben lelte halálát.

Sok állattulajdonos természetesen nem akarta hátrahagyni kedvencét de rengeteg kis állat elmenekült vagy megszökött mert egyszerűen megijedt, mikor kitört az óriási vihar.

Sokan úgy döntöttek, hogy előbb ők menekülnek ki a házból és majd később visszatérnek házi kedvenceikhez. Ez történt két kutyával is Dickinson-ban.

Szerencsére nekik nem kellett sokáig várakozniuk. A lenti képen az újságírót, Ed Lavadera-t láthatjuk.

A férfi Houstonban volt és onnan járta be a környék városait, hogy a hurrikán pusztításáról tudósítson.

A lenti képen két kutyust látunk, amint a hajóban ülnek és türelmesen várakoznak.

A férfi látta, hogy a kutyák mellett étel is van a hajóban:

Azt hiszen nem volt könnyű otthagyni a két állatot, de mivel a gazdik ennivalót is hagytak ott nekik, feltételezem, hogy vissza akartak jönni értük, írta Ed.

Ed nem tudott sokat tenni a kutyákért, egy dolgot azonban azonnal meg tudott tenni: megosztotta ezt a képet az interneten.

A kutyákat végül is néhány óra múlva az állatmentő egyesület munkatársai vitték biztos helyre. Ed megtudta, hogy a két kutya neve Frankie és Bear, gazdáik pedig kénytelenek voltak otthagyni őket.

Sajnos a családnak olyan hamar kellett elhagynia a házat, hogy a kutyákat már nem tudták magukkal vinni, nagy volt a káosz. Azért tettek nekik a hajóba ennivalót, mert arra számítottak, hogy valaki majd ki fogja menteni őket.

A kutyákat biztos helyre vitték és gazdájuk nemsokára jön értük.

Nem is tudom elképzelni, milyen szörnyű lehetett a két kutyának ott a hajóban. Csak ücsörögtek és vártak. De most jó helyen vannak, a gazdik eddig mindent megtettek értük, amit csak tudtak.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A férfi két magára hagyott kutyát lát a csónakban – azonnal tudja hogy mit kell tennie bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk