Ennek a kutyának van egy kis mása a saját fülén

Olvasási idő:1 Perc, 24 Másodperc

Floyd harmadik születésnapjára Emily Beaston biztos volt benne, hogy ismeri a 81kg-os kutyáját belülről és kívül.

De Floydnak volt még egy meglepetése.

Tavaly nyáron Beaston barátja beillesztett egy fotót Floydról a parkba induló kirándulásról és megosztotta a képet a Facebook oldalán. A fénykép sok figyelmet kapott a barátai között – de nem azért amit a pár elsőre várt volna.

Floyd megosztott képe olyan benyomást keltett, mintha a fülén lenne egy kiköpött kis mása

“Floyd fülarcát csak akkor észleltük először, miután a barátnőm, Corey a kép kicsomagolt változatát használta profilképként a Facebookon” – mondta Beaston a The Dodo-nak. “Az egyik barátja vette észre a fülét, aztán mások is észrevették.”

A barátok gyorsan megszállottá váltak a véletlen optikai illúzió miatt .

„Miután az emberek észrevették a Facebookon, néhányan (köztük Corey is) valóban meglepődtek és nem tudták„ nem látni ”a kutya arcát Floyd fülén – mondta Beaston. “Azok között az emberek között, akik egyáltalán nem látták a fül arcot, valószínűleg kiborultak de a válaszok mind nagyon szórakoztatók voltak!”

Beaston közzétette a fényképet a Reddit-en , ahol még több ember látta dupla képet .

Egy ember megpróbált segíteni azoknak, akiknek hiányzik a szelfi Floyd fülén:

Azok számára, akiknek továbbra is nehéz megtalálni az arcot:

Miért tartott ilyen sokáig, amíg Beaston észrevette kutya különleges jelöléseit? A feltételeknek tökéletesnek kell lenniük, hogy a kutya tükörképe az arc bal oldalán megjelenjen.

“Fülének pontosan derékszög helyzetben kell lennie, hogy egyértelműen lássa a ráncot, amely a szemét alkotja” – mondta Beaston. „Ezért mozgás miatt nem könnyű észrevenni.

Míg Floyd most egy kicsi híresség az interneten, a szelíd óriás elégedett azzal, hogy bepólyázza a takaróját, vagy minőségi időt töltsön anyjával. – Floyd abszolút a kedvesem – mondta Beaston. “Őszinte társam és imádja a gyakori autóval történő utazásainkat.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Ennek a kutyának van egy kis mása a saját fülén bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk