Egyedül hagyta a kutyát az elefánttal és mikor visszajött nem hitt a szemének

Olvasási idő:54 Másodperc

A Dél-Karolinai Myrtle Beach-en több, mint 100 egzotikus állatfaj élet együtt a The Institute of Greatly Endangered and Rare Species – azaz rövidítve T.I.G.E.R.S. (A különösen veszélyeztetett és ritka állatfajok intézete) -nevű intézet területén.

Az intézet valójában egy állatmenhely, ahová a sérült, vagy egyedül élő, elhagyott vagy kidobott szülők nélkül élő állatokat viszik be és kezelik.

A menhelyen élnek zebrák, tigrisek, csimpánzok, medvék és természetesen az elefánt Bubbles is ott lakik, immár 35 éves, írta a Boredpanda.

Az állat 1981-ben került a mehelyre, mert az egész családját kiirtották és az agyaraikat a fekete piacon szerették volna értékesíteni az orvvadászok.

Bubbles igazi ismert személyiség a menhelyen, mert különleges kapcsolata van a kutyával, Bellával. Mikor a két állat meglátta egymást, azonnal jó kapcsolatba kerültek és elmentek egyet úszni.

A két állat között azóta is tart a barátság, együtt játszanak a vízben és Bubbles megengedi a kutyának, hogy felmásszon a hátára és onnan beleugorjon a vízbe.

Nézd meg a lenti filmet, melyben láthatod a két állatot. Kérjük oszd meg ezt a cikket a Facebook-on!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Egyedül hagyta a kutyát az elefánttal és mikor visszajött nem hitt a szemének bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk