A plázabiztonsági őre megsérti az összes szabályt, hogy segítsen egy édes kóbor kutyának

Olvasási idő:1 Perc, 40 Másodperc

Augusztusban egy bevásárlóutakon Gretel Eleazar észrevette egy bevásárlóközpont biztonsági őrét, aki egy kóbor kutyát láttot.

A fülöp-szigeteki Cebu City bevásárlóközpont háziállat-barát, de a kóbor kutyákat nem látják szívesen. Látva, hogy a biztonsági őr ilyen váratlan kedvességgel kezeli a hajléktalankutyát , megérintette Eleazárt, így felkereste az őrt, hogy többet megtudjon.

Mint kiderült, a Danilo Reyeg nevű őrnek mindig lágy pontja volt a kóbor kutyák helyzete – különösen egy Franci nevű kutya.

“Elkezdett kóbor kutyákat etetni a bevásárlóközponton barangolva, de végül csak Franci barátkozott vele és követte őt a plázában” – mondta Eleazar a The Dodo-nak. „Franci vele van, még mindig a bevásárlóközpontban, ahol dolgozik. Felváltva táplálja Franci-t egy másik biztonsági őrrel, akit Mr. Quinner Cansana-val hívnak.

Franci hónapok óta áll a kedvenc plázazsaru oldalán és nagyon jó benyomást kelt, amikor csak csatlakozik hozzá. “[Reyeg] “öröömbefogadta” ezt a mama kutyát” – mondta Eleazar a CDN Digitalnak . Még azt is megtanította a kutyának, hogy ‘ülj’, és a kutya rögtön le ül. Olyan aranyos.

Amikor Franci ebben az év elején a bevásárlóközponton szült, Reyeg és Cansana gondoskodtak róla, hogy kölyökkutyája biztonságban legyen és rengeteg enni adtak neki. Ahogy Franci kölyökkutyái növekedtek, a két biztonsági őr aggódott a kis család miatt, így egy lépéssel tovább mentek a segítségben.

“A kölyökkutyákat olyan barátoknak adták, akik szeretik a kölyökkutyákat” – mondta Eleazar. “Tudják, hogy ezt a folyamatot” örökbefogadásnak “hívják.”

Reyeg és a Franci közötti édes kapcsolat inspirálta munkatársait, hogy segítsen a hajléktalan állatoknak, akik a bevásárlóközpont körül lógnak, köztük egy Micmic nevű fogyatékkal élő kutyának is.

“[Reyeg] fizet a bevásárlóközpont gondozójának, hogy segítsen neki aMicmic nevű kutyát etetni és fürdetni” – mondta Eleazar. “És egy hölgy, aki a bevásárlóközpont belsejében dolgozik, összegyűjti az ételmaradványokat, hogy elosszák azoknak a kutyáknak, akik a bevásárlóközpontban járnak, köztük Franci és Micmic.”

Eleazar, a Saving Strays Cebu Facebook csoport alapítója és Reyeg együtt dolgoznak, hogy segítsék a bevásárlóközpont környékén lakó kóborokat abban, hogy megkapják a szükséges segítséget. Eleazar elvitte Micmicet egy klinikára orvosi kezelésre.

Eközben Reyeg biztonságosabbá teszi a bevásárlóközpontot mindenki számára – mind emberek, mind állatok számára.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A plázabiztonsági őre megsérti az összes szabályt, hogy segítsen egy édes kóbor kutyának bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk