A kisfiú egy óriás kutyát lát a boltban és hihetetlen édesen viselkedik mikor az állat odamegy hozzá

Olvasási idő:47 Másodperc

Gyereknek lenni azt jelenti, hogy minden nap új dolgokat fedezel fel.  Nagyon szép az, amikor a szülő ezt látja és azt is tudjuk, hogy gyermekeink szinte minden nap megnevettetnek minket valamilyen csodálatos dologgal, ami számunkra teljesen hétköznapi dolog.

Ez történik a lenti filmben látható kisfiúval is, aki a boltban találkozik Kernellel, a dán doggal. A kutya óriási, legalább kétszer akkora, mint ő. Mindenkinek nagyon tetszik ez a találkozás.

Mindketten egy évesek, de milyen óriási a különbség közöttük ha a magasságot nézzük. A kisfiúra nincs túl nagy hatással a kutya óriási termete, túl kíváncsi ahhoz, hogy megijedjen tőle. Mozdulatain látszik, hogy még egy kicsit félénk, de mindennél jobban érdekli őt ez a nagytestű állat.

A kutya gazdája megtanította Kernelt, hogy legyen óvatos és ezért figyel a kutya is annyira a mozdulataira, amikor közelebb megy a kisfiúhoz.

Nézd meg ezt az édes filmet a Youtube-on és ha jót mosolyogtál rajta, oszd meg barátaiddal hogy ők is jókedvre derüljenek.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kisfiú egy óriás kutyát lát a boltban és hihetetlen édesen viselkedik mikor az állat odamegy hozzá bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk