A hajléktalan férfi újra találkozik a kutyájával, akiről azt hitte, hogy soha többé nem fogja látni

Olvasási idő:1 Perc, 14 Másodperc

Lehet, hogy nem sok anyagi java van, de Anthony Rogers élete nyilvánvalóan szeretettel gazdag.

Rogers egy Tennessee-i művész, aki sajnos nehéz időkön ment át. Annak ellenére, hogy hajléktalan és küzd, volt egy hűséges társa – egy Bobo nevű kölyökkutya. Rogers mindig gondoskodik arról, hogy a kutyát soha ne hagyja egyedül, de néhány héttel ezelőtt Rogers felébredt és egyedül találta magát.

Bobo eltűnt majd  kétségbeesett keresést indított. Rogers szórólapokat tett ki abban a reményben, hogy valaki észreveszi Bobo-t, kedves kutyáját, akitől félt, hogy talán soha többé nem látja.

De akkor, a múlt héten, a Memphis Animal Services egyik alkalmazottja, aki látta a szórólapokat, észrevette, hogy az újonnan érkezett kölyök úgy néz ki, mint az eltűnt kutya. Lehet, hogy ez valóban Bobo?

Amikor Rogers megérkezett , őszinte találkozásuk minden kétségett felülírt.

“Nagyon megható pillanat, féktelen öröm a viszontlátására” – mondta Katie Pemberton, a menedékhely szóvivője a The Dodo-nak. “Azt hiszem, mindannyian nagyon szerencsésnek éreztük magunkat, hogy tanúja lehettünk ennek. Az állat menedékhelyén való munka érzelmileg nagyon nehéz lehet, tehát valami olyan boldog látása, mint ez sokat segít nekünk.”

Bobo és Rogers nem lehetett volna boldogabb, hogy újra együtt lehet.

Remélhetőleg Rogers most megkapja a szükséges segítséget, ám időközben új barátai gondoskodnak arról, hogy kutyája is megkapjon mindent amit kell.

“Bobo-t féregkezelték, mikrochipezték és oltották és rájöttünk, hogy szívféreg-negatív” – írta a Memphis Animal Services . “Visszaküldtük Anthony-ba egy éves szívféreg-megelőzés csomaggal, egy zsák kutyaeledel, valamint egy hám, póráz, gallér és személyi igazolvány címkével. Bobo egészséges és boldog [.]”

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A hajléktalan férfi újra találkozik a kutyájával, akiről azt hitte, hogy soha többé nem fogja látni bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk