Ezt az anyakutyát elszakították a kölykeitől és menhelyre vitték! De nézd meg a megható pillanatot, amikor végre újra találkoztak.

Olvasási idő:2 Perc, 11 Másodperc

Noelle-t, a pitbull keveréket egy kanadai menedékhelyre vitték, mondván, hogy az utcán találták. Azonban a személyzet azt gyanította, hogy tulajdonképpen maga a tulajdonos volt az, aki bevitte a kutyát.

Noelle emlői tele voltak tejjel, ami arra utalt, hogy kölykei születtek, de a kicsiknek nyoma sem volt.

Noelle piszkos volt és a bántalmazás jeleit mutatta. Veszélyesen alultáplált volt egy szoptató anyához képest. Szorongott és depresszióban szenvedett – valószínűleg a kicsik hirtelen elvesztése miatt. Egy mentőcsoport, a K9 Crusaders, magukhoz vették a kutyát, és elkezdték a kutya felépüléséhez szükséges teendőket. A Facebook oldalukon keresztül írtak Noelle törékeny állapotáról:

“Amikor megérkezett hozzánk, csont és bőr volt … a súlya alig volt több, mint 14 kg, minden egyes bordája könnyen látható volt. Nyilvánvalóan táplálta a kölykeit, de senki sem táplálta őt.”

A K9 Crusaders online nyomozói munkát végzett, hogy megpróbálják előkeríteni Noelle eltűnt kölykeit. Hamarosan nyomra bukkantak; Noelle fotóira, amin egy autóban ül, és a fejét egy rejtélyes ember tartotta a kamera felé. Lehet, hogy ez az a személy, aki Noelle-t a menhelyre vitte? Lehetséges, hogy ez az utolsó kép a kölykeivel együtt, mielött lemondtak róla?

Egy amatőr nyomozó talált egy fórumot, ahol kiskutyákat értékesítettek. A lista tartalmazott egy fényképet a 8 gyönyörű pitbull keverék kölykökről egy kosárban, és egy másik fényképet, ahol Noelle szoptatja őket. A posztban azt állították, hogy a mama kutya szülés után nemsokkal meghalt. Amikor felkeresték a személyt, aki a kiskutyákat hirdette, egyáltalán nem volt meglepő, hogy a személy ugyanaz az volt, aki bevitte Noelle-t a menhelyre.

A K9 Crusaders a következő kiírást tette közzé, amelyben leírták Noelle kiskutyáinak visszaszerzésére irányuló erőfeszítéseit:

“Azért dolgoztunk együtt az éjszaka folyamán, hogy megmentsük őket. Azon voltunk, hogy egyben felvásároljuk a 8 kölyköt, (a 9-ből) amelyeket még nem értékesítettek. Úgy becsülték, hogy alig 5-6 hetesek voltak, túl fiatalok ahhoz, hogy olyan hirtelen elszakadjanak az anyjuktól. A tulajdonosok persze nem tudták, hogy kik vagyunk, csak a pénzt látták maguk előtt, és beleegyeztek abba, hogy bármilyen kérdés nélkül megvegyük az összes kiskutyát.”

A K9 Crusaders önkénteseinek kitartó munkájának köszönhetően Noelle újra együtt lehetett kölykeivel! 

“A hatóságok tanácsát követően sikeresen megtörtént a vásárlás, és egy nagyon különleges önkéntesnek köszönhetően Noelle és kiskutyái csak néhány órával később újra együtt lehettek. Azt a pillanatot nem fogjuk elfelejteni.” 

Az alábbi videóban láthatjuk Noelle és kölykei szívmelengető találkozását!

A kölykök, Annabelle, Mia, Oliver, Leia, Jake, Caro, Joey és Holly mind szerető családra találtak, mint ahogy Noelle is! Noelle-t végül a nevelőcsaládja fogadta örökbe, és semmi kétség, hogy a legjobb helyre került. Milyen csodálatos történet!

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
3


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Ezt az anyakutyát elszakították a kölykeitől és menhelyre vitték! De nézd meg a megható pillanatot, amikor végre újra találkoztak. bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk