Segítő kutyája kísérte oltárhoz a sérült veterán katonát

Olvasási idő:1 Perc, 11 Másodperc

Justin Lansford esküvője különleges volt, mert segítő kutyája, Gabe kísérte az oltárhoz és ő volt a tanúja is.

A golden retriever és a gazdája már évek óta elválaszthatatlanok, így nem volt kérdés, hogy Justin élete nagy napján is ott legyen a legjobb barátja.

A férfi hivatásos katona volt, de 2012-ben Afganisztánban megsérült, mikor egy robbanóeszköz leszakította a lábát. A sérülés miatt ezért Justint leszerelték és hosszú hónapokig volt kórházban.

Felépülése után vállalta, hogy segít a Warrior Canine Connection munkatársainak kiképezni olyan kutyákat, akik majd segítők lehetnek harctéren sebesült veteránoknak. Gabe is segítő kutya volt, akivel Justin rögtön megtalálta a közös hangot.

Gabe főleg a mozgásban segít a férfinek, vagy távol levő dolgok elérésénél pl. telefon, távkapcsoló stb.

Mióta egymásra találtak, gyakorlatilag elválaszthatatlanok” – mondja Carol, Justin újdonsült felesége, aki tudta, hogy a kutya az esküvőn is fontos szerepet fog majd kapni.

A golden-retriever lett Justin tanúja.

„Megható volt nézni, ahogy bevonulnak a terembe, ők ketten, és közben minden szem rájuk szegeződik. Akinél volt mobil, azonnal előkapta, hogy megörökítse a különleges pillanatot” – mesélte az asszony, aki nagyon hálás, hogy férje mellett ilyen nagyszerű segítő van.. “Nehéz úgy rosszkedvűnek, vagy épp csak morcosnak lenni, hogy a nap 24 órájában ott van melletted egy ilyen mosolygós arc” – vallja be.

A pár elmondta, hogy az esküvői szertartást legjobban a kutya élvezte szerintük. “Imád a középpontban lenni és mindent megtesz, hogy rá figyeljenek, szóval ez tényleg az ő napja volt.”

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
45


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Segítő kutyája kísérte oltárhoz a sérült veterán katonát bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk