Nem engedte kórházba vinni gazdáját egy kutya

Olvasási idő:44 Másodperc

Csaknem az életébe került egy munkácsi férfinak a saját kutyája ragaszkodása, miután sétáltatatás közben rosszul lett, és összeesett a nyílt utcán.

A mentőket járókelők értesítették arról, hogy egy férfi összeesett a közterületen, és eszméletlenül hever az út menti gyepen. A mentő pillanatok alatt kiért a helyszínre, ám az orvosok képtelenek voltak a beteg közelébe férkőzni, akinek még mindig a csuklójára volt hurkolva a kutyájának póráza. A nagytestű német juhásza gazdája mellett ült, és mindenkire fenyegetőn morgott.

A mentősök a rendőrség segítségét kérték, akik szintén nem boldogultak a túlságosan is hűséges kutyával. Már-már le akarták lőni, amikor az egyik arra járónak eszébe jutott a helyi állatmenhely segélyhívó száma.

A kutyát vissza akarták adni a családnak, ám a rendőrök kiderítették, hogy a férfi egyedül él. Ezért a gazdája távollétében meglehetősen zavarodottan viselkedő kutyát az állatmenhelyen helyezték el, ahol gondját viselik, amíg a gazdája felgyógyul – írja a Mukachevo.net.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Nem engedte kórházba vinni gazdáját egy kutya bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk