A kutyák halála után a család vissza akarja küldeni a megrendelt kutyatápot – így reagál rá a cég

Olvasási idő:1 Perc, 33 Másodperc

Ha háziállatot veszünk, akkor igazából új családtag érkezik hozzánk. A család tagjai és a házi kedvenc között hamar szoros kapcsolat alakul ki és ők sok szeretettel és hűséggel hálálják meg a gondoskodást.

Egy ilyen kapcsolat aranyat ér, ezért nehéz az a pillanat, amikor el kell búcsúznunk egy szeretett háziállattól. Ilyenkor nagy a szomorúság tör ránk és el sem tudjuk képzelni, hogyan alakul az életünk nélküle.

A lenti történetben szereplő család számára is nagy volt a bánat, amikor egyszerre veszítették el mindkét kutyájukat, írta az Animal Channel.

Laura Waltenburgs írt egy bejegyzést a Facebook-on arról, milyen tragédia történt testvérével. Két kutyája is volt a lánynak, akiket szinte mindennél jobban imádott. De sajnos mindkettőtől egyszerre kellett elbúcsúznia.

De miután két kedvenc négylábúja elhunyt, a lány megkapta azt az állatétel csomagot, amit online rendelt meg egy cégtől. A csomag a Chewy nevű cégtől érkezett.

Szomorú emlékeztető volt ez számukra. A család már el is felejtette, hogy rendeltek kettő, 10 kg-os kutyatápot. Aztán úgy döntöttek, írnak a cégnek mert szerették volna visszaküldeni az állateledelt.

Mindent megbeszéltek írásban, de erre a válaszra nem számítottak.

A Chewy azonnal visszaküldte a pénzt és megkérte a családot, adják oda a kutyatápot egy állatmenhelynek, ott nagy szükség lesz rá. Ezen kívül kértek egy képet a kutyákról, mert szerették volna azt feltenni az internetre, az elhunyt kutyákról szóló oldalra.

A cég igazán együttérzően viselkedett, de ez nem volt minden.

Néhány nappal később kopogtattak az ajtón. A cég egy gyönyörű virágcsokrot küldött a gyászoló családnak.

Mikor Laura mindezt elmesélte a Facebook bejegyzéseben a Love What Matters oldalon – azonnal rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Többen is azt írták, hogy a cég hasonlóan kedveskedett amikor kutyájuk elhunyt.  Egy hölgy a Joy nevű kutyájáról írt, aki hosszas betegség után rákban halt meg. A Chewy  cég figyelemmel kísérte a kutya gyógyulását de amikor az állat elhunyt, egy gyönyörű festményt küldtek a gazdinak – így fejezték ki együttérzésüket.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
5


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A A kutyák halála után a család vissza akarja küldeni a megrendelt kutyatápot – így reagál rá a cég bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk