Ennek az őzgidának hiányzik egy lába. Nézd meg mit csinálnak ezek a kutyák…

Olvasási idő:59 Másodperc

Ez az őzgida boldogságot ad mindenkinek, akivel találkozik. 

Ennek a megmentett őzgidának hiányzik egy lába, de a kutya ‘testvérei’ megtanították neki, hogyan kell játszani – és ő nagyon élvezi ?

Ez a videó egy Rudie nevű őzgidáról szól, aki két napos kora után elárvult. Amellett, hogy árva, Rudie bal mellső végtagja részben leszakadt. Fiatal kora miatt nem tud gondoskodni magáról, egyedül hagyva nem jutna el egyik pontról a másikra. A kíméletlen vadon miatt, nagy szüksége van otthonra és gondozásra.

Két napos korában Rudie-t elvitték egy állatorvoshoz, hogy megkapja a szükséges kezeléseket a lógó csonkjára, valamint gyógyszeres kezelést. Az állatorvosi klinikán Rudie nagyon szerencsés volt, hogy rátalált egy állatszerető személyre, aki egyben egy nővér is volt.

A nővér segített amputálni Rudie végtagjának fennmaradó részét, és önként jelentkezett, hogy örökbe fogadja és ápolja Rudie-t.

Rudie olyan egyedülálló, hogy amikor ellátogat egy idősek otthonába, reményt ad az ottlakóknak, és mindenkit boldoggá tesz. Rudie-nak van egy tulajdonsága, hogy barátja lesz mindenkinek, akivel csak megismerkedik. Rudie már felnőtt, és még mindig barátságot teremt minden olyan állattal, akivel találkozik.

Mivel az állatok rajongója, a nővér számos állatot tart otthonában, beleértve kutya kölyköket, macskákat, lovakat és felnőtt kutyákat.

Nézd meg Rudie aranyos történetét!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Ennek az őzgidának hiányzik egy lába. Nézd meg mit csinálnak ezek a kutyák… bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk