A kis német juhász barátságot köt a vidrával és úgy játszanak mint két jóbarát

Olvasási idő:57 Másodperc

Mikor tavaly David és Jo Putnam sétáltak kis német juhász kutyájukkal a tenger mellett, megláttak egy vidrát. Az állat egyáltalán nem volt félénk, pedig pont ezt vártuk volna egy nem háziasított állattól.

Inkább kíváncsi volt és mintha ő kezdeményezte volna a játékot és az ismerkedést. Ki gondolta volna, hogy így reagál majd egy vad állat a kutyájukra?

David Putnam azonnal elővette a telefonját, hogy filmre vegye az eseményt, hiszen ez egy igazán különleges eseménynek számít.

A pár nem engedte el a kutyát, ő végig pórázon volt hiszen soha nem lehet tudni, hogyan reagál egy vad állat. Az esemény Alaszka területén történt és a kutyát sétáltató pár úgy gondolta jobb, ha elővigyázatos lesz ezzel az állattal.

Igazán szép ez a felvétel, amit David fel is tett a Facebook-ra.

Néhány perc múlva David és Jo tovább ment a kutyussal. Talán sajnáljuk is, hogy a vidra így elvesztette kis játszótársát és búcsút kellett mondani neki! Lehet, hogy nem laknak egymástól olyan messze és akkor lehet, hogy találkozni fognak a közeljövőben.

Nézd meg ezt az aranyos filmet és kérjük oszd meg barátaiddal és családoddal, hogy ők is láthassák ezt a kedves jelenetet!

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kis német juhász barátságot köt a vidrával és úgy játszanak mint két jóbarát bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk