A nő bejön a tacskójával és fantasztikus előadással lepnek meg mindenkit mikor elkezdődik a zene

Olvasási idő:48 Másodperc

Rengeteg olyan film van az interneten, melyben okos kutyát láthatunk. Ezek az állatok rengeteg trükköt tanultak gazdájukról és ezt a gazdi film keretében fel is veszi, hogy mindenki láthassa. De a lenti felvétel egy kicsit eltér a többitől.

Emily és kutyája Henrietta között igazán különleges a kapcsolat. Ugyanaz a hobbijuk és mindketten élvezik a táncot.

Emily nagyon jól kiképezte kutyáját, kiváló táncos lett belőle és a legjobb táncos kutyákkal is felveheti a versenyt. A lenti filmben láthatjuk, hogyan táncolnak együtt. Kiváló mindkettőnek a mozgása.

A kutyus fantasztikusan mozog, szép előadással örvendeztetnek meg minket. Ha a filmet nézzük, egyértelmű, hogy kutya és gazdája mindketten élvezik a táncot. Henrietta mindvégig nagyon figyel gazdájára.

Igazán szép látni, hogyan táncol a kutyus és milyen ügyes mozdulatokra képes. Biztos, hogy rengeteget gyakoroltak ketten és ez meg is hozta az eredményt. Igazán fantasztikus műsort adnak elő!

A lenti filmben Henrietta és Emilys táncol – kérjük oszd meg ezt a filmet barátaiddal a Facebook-on, ha Neked is tetszett!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A nő bejön a tacskójával és fantasztikus előadással lepnek meg mindenkit mikor elkezdődik a zene bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk