Videón, ahogy egy kisfiú besurran a szomszédhoz, hogy megölelje kutyájukat

Olvasási idő:1 Perc, 35 Másodperc

Tízmilliók olvadoztak az imádnivaló jelenetet megörökítő biztonsági kamerás felvételen, miután terjedni kezdett a Facebookon.

Amikor a louisianai Pierre Part kisvárosában élő Hollie Mallet május végén megnézte a garázsát figyelő biztonsági kamera felvételeit, a világ talán legcsodálatosabb birtokháborítását nézhette végig. A videón ugyanis azt lehetett látni, ahogy egy, a környéken lakó kisgyerek a ház előtt lepattan biciklijéről, majd gyorsan berohan a garázsba, ahol semmi mást nem csinált, csak jól megölelgette az ott lévő kutyát.

Breaux az esettel kapcsolatban elmondta, hogy azóta nincsen kutyájuk, hogy sajátjuk tavaly meghalt, és egyelőre nem akarnak újat vállalni, mert nem lenne elég idejük gondozására.

A „besurranó öleléstolvajról” készült videót azóta már több mint kétmillióan nézték meg csak Mallet Facebook-oldalán, és az egész világon terjedni kezdett. Egy héttel később pedig már az egész amerikai és a nemzetközi sajtó is beszámolt róla. (Az ABC News Facebook-oldalán pedig már majdnem 93 millióan látták)


Vicces

Vicces

2


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
89


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Videón, ahogy egy kisfiú besurran a szomszédhoz, hogy megölelje kutyájukat bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk