Életében először lát napfényt a kutya, akit egész életében a pincében tartottak bezárva

Olvasási idő:51 Másodperc

Bemutatjuk nektek Toby történetét, aki kölyökkora óta egy sötét és hideg pincében élte az életét. A szörnyű sorsú kutyáról valamilyen módon értesültek az állatvédők, de arra a borzasztó körülményre még ők sem voltak felkészülve, ami a pincében várt rájuk. A pincét ellepte a félelem és a fájdalom. Szegény kutyának csak egy apró párnája volt lent, semmi máshoz nem kötődött. Még vizet és élelmet sem hagyott neki a gazdi, ezért Toby ki volt éhezve és szomjazva.


Az állatvédők nem tétováztak, azonnal elvitték magukkal a kutyust és megkezdték a kezelését. Tobynak még a szőre is kikopott, de 6 hét után elindult egy csodás úton. A szőre újra kezdett nőni, 14 hét után pedig egy teljesen új kutyus lett belőle. Azonban a neheze még hátra volt: az egyik lába nem gyógyult meg teljesen, ezért egy műtétre volt szükség. A sikeres műtét után Toby készen állt egy új családra és meg is kapta ezt. Végre szeretetben élhet és soha többé nem kell egy pincében élnie, helyette szabadon szaladgálhat az udvaron és játszhat a gazdájával.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
33


Imádom

Imádom
10


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
10


Érdekes

Érdekes
0

A Életében először lát napfényt a kutya, akit egész életében a pincében tartottak bezárva bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk