Itt egy kütyü, amivel a kutyád nem fog szorongani

Olvasási idő:57 Másodperc

Gondolkodtál már azon, mit csinálnak, ha egyedül hagyod őket? Legyen szó kutyáról vagy macskáról, bizony nekik is vannak érzéseik, sőt, olykor szoronganak és elválási gondjaik is vannak. Erre most találtak egy elég jónak tűnő megoldást.

Az Egyesült Államokban egy innovatív robotot hoztak létre arra, hogy kutyád, vagy macskád ne érezze magát magányosnak, ne unatkozzon és aggódjon.

Társa lesz kedvencünknek
A VARRAM kisállat fitneszrobot lényege, hogy a benne lévő mesterséges intelligencia jóvoltából társa legyen az állatnak. A gazdi helyett lefoglalja, játszik vele.

Ami pedig még királyabb: a kis szerkezetet távolról is lehet irányítani.

Egyes kutatások szerint ugyanis rengeteg háziállat szenved szeparációs szorongásban, vagyis nehezen viselik azt az időt, amíg a gazdi távol van. Ha megvesszük neki ezt a kis robotot, biztosak lehetünk benne, hogy nem fog unatkozni, és eltereli a figyelmét arról, hogy csak a gazdi hazaérkezését várja.

VARRAM = kevesebb szétrágott cipő
Persze nemcsak lefoglalhatjuk őket, de ez a kis eszköz nagyon jó lehetőséget ad arra is, hogy a szorongás és a stressz miatt kialakuló pótcselekvéseket (bútorok és háztartási eszközök, cipők szétrágása, túlzott ugatás) megszüntessük, vagy csökkentsük. Így fizikailag és mentálisan is eddzük a kisállatainkat, amíg egyedül vannak otthon.

ITT kapható


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Itt egy kütyü, amivel a kutyád nem fog szorongani bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk