Szörnyű dolgot tett az idős házaspár, mert elegük lett a kutyapiszokból

Olvasási idő:1 Perc, 18 Másodperc

A házaspár először finom módszerekkel próbálta megoldani a problémát, de amikor ezek nem segítettek, drasztikus lépésre szánták el magukat.

Peggy Hogan (képünkön) és a férje egy éve költöztek új házba az arizonai Ahwatukee-ben. Az első naptól kezdve bosszúságot okoznak nekik azok a környékbeli gazdik, akik hagyják, hogy a kutyáik az idős házaspár előkertjében végezzék el a dolgukat, de a kutyapiszkot nem szedik össze – írja egy helyi hírportál.

A házaspárnál betelt a pohár. Először táblákat pakoltak ki, melyeken arra kérték a kutyásokat, hogy ne feledkezzenek meg a piszok összeszedéséről, de ez semmit sem használt. Peggy azt mondja, a kupacok méretéből nagyjából ki lehet következtetni, mikor, kinek a kutyája hagyhatta hátra. Hoganék próbáltak velük személyesen is beszélgetni, de ez sem segített.

Az idős házaspár végül úgy döntött, elrejtenek egy egérfogót az udvarukon, egy murvás részen. Ha egy kutya véletlenül belelép a csapdába, szinte biztosan eltöri a lábát.

Az egérfogót Kevin Naegele, az egyik szomszéd vette észre, akinek két örökbe fogadott kutyája van. A férfi azt mondja, a kutyái szeretnek elbóklászni séta közben, így csak a szerencsén múlt, hogy ő a szeme sarkából meglátta az egérfogót, mielőtt a kutyái beleléphettek volna. Nem értette, hogyan kerülhetett oda egérfogó, aztán amikor megkérdezte Peggyt, megdöbbent az idős nő magyarázatán.

Peggy Hogan azt mondja, ha valakinek a kutyája belelépne a csapdába, nyugodtan megpróbálhatja beperelni, két jogász testvére is van. A gazdik, akik az udvarára engedik a kutyájukat, birtokháborítást követnek el, így csak magukra vethetnek.

Naegele azt mondja, bár a módszert túl drasztikusnak tartja, megérti az idős házaspárt. Úgy véli a gazdiknak sokkal felelősségteljesebben és tisztelettudóbban kellene viselkedniük.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
5


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
3


Érdekes

Érdekes
0

A Szörnyű dolgot tett az idős házaspár, mert elegük lett a kutyapiszokból bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk