Nagyon bátor dolgott tett a kutya, mikor észrevette, hogy ellopták a ház elé tett csomagot

Olvasási idő:56 Másodperc

Zero, egy 9 éves labradori retriever, egy kimondottan jó természetű kutya

“Imádja az úszást és a labdát.” – mondta Whitney King Cahoon, Zero anyja, a The Dodo-nak. “Szinte mindentől fél, de nagyon kedves.”

Szelíd természetével és érzékeny személyiségével éppen ellenkezője egy őrzőkutyának. De a múlt hétvégén Zero mindenkit nagyon meglepett, amikor eljött az idő, hogy megvédje családját a tolvajtól.

Egy férfi oda lépett az Utah család tornácához, mikor senki nem figyelt rá és megragadta a csomagot, amely a küszöbön ült, ahogyan az ajtócsengő-kamerán látható. A tolvaj rohanni kezdett  az autójához, amikor Zero kijött a házból és kétségbeesetten ugatta és üldözte a tolvajt.

A tolvaj, aki egyértelműen megdöbbent, visszadobta a csomagot az udvarra, mielőtt gyorsan eltűnt volna. Zero ezután úgy folytattatovább a csendes pihenőjét, mintha nem történt volna semmi.

 

Bár a csomag csak egy fényerő-szabályozó kapcsolót tartalmazott, amely körülbelül 4 dollárba kerül, Cahoon nagyon hálás, hogy Zero úgy döntött, hogy a tolvaj után megy.

Remélhetőleg a Zero újszerű keménysége elegendő ahhoz, hogy a ragacsos ujjakat távol tartsa a háztól.

“Nem számítottam rá, hogy utána fog menni, de büszke vagyok rá, hogy megijesztette őket” – mondta Cahoon.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
5


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Nagyon bátor dolgott tett a kutya, mikor észrevette, hogy ellopták a ház elé tett csomagot bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk