A kutya felkel éjszaka, hogy segítsen a síró kisgyereknek visszalaudni

Olvasási idő:2 Perc, 0 Másodperc

“Amikor sétál a szobában, tudjuk, hogy jó hangulat van, és mindannyian még pihenni tudunk.”

Majdnem két évvel ezelőtt Sara Lebwohl és férje, Zach élete örökre megváltozott. Ekkor az első szülők üdvözölték a világban újszülött lányu, Halle-t.

Ahogy a pár megindult a szülői utazásra, rájöttek, hogy valaki alig várja, hogy segítsen nekik.

Hogy ki ez a valaki? Természetesen az ő imádnivaló kutyája, Prince volt.

Úgy tűnt, hogy még Halle születése előtt megértette, hogy családjuk hamarosan növekszik. Valójában ritkán hagyta el Sara-t.

Aztán megérkezett a nagy nap.

“Amikor először hazaértek, odament hozzá, és szimatolt.” – mondta Sara a The Dodo-nak. – Tudta, hogy kicsi és törékeny. De mindig közel állt és nagyon szorosan figyelt rá. Az első naptól kezdve valóban dada kutya volt. ”

Azóta Prince elkötelezettsége Halle felé csak elmélyült.

ŐK ketten egyszerűen elválaszthatatlanok -, de annak ellenére, hogy mindig sok időt töltenek együtt, Prince mindig jól tartja magát, mint a játékos társa és ügyvivő.

Halle már közel két éves, és elkezdett külön aludni a saját szobájában. De, amint korában fiatalabb korában, a kora reggeli órákban még mindig szükség van némi vigaszra és megnyugtatásra.

Prince, aki általában anyu és apa szobájában alszik, mindig először veszi észre, amikor Halle  nyugtalan. A közelmúltban azonban Sara és férje elgondolkodott: Mi lenne, ha egész éjjel nyitva hagynák a hálószobájuk ajtaját ?  Prince vajon be menne együld, hogy megnyugtassa Halle-t?

Igen, ez a válasz – és itt van egy kedves videó, amely ezt bizonyítja:

“Meglepő módon jól működött” – mondta Sara. “Nyitjuk az ajtót, amikor feláll, és ő bemegy, hogy üdvözölje. Van egy kis rutinja, beleértve a földön gurulást. Akkor rá néz, és lefekszik. A csodálatos dolog az, hogy hogy ez megnyugtatja, és visszatér aludni. ”

A kutya megnyugtatási képességei javították az életet Halle – és a szülei számára is.

“Prince váratlan megmentőként tette lehetővé, hogy egy kicsit többet és nyugodtabban aludjon a család. Amikor a szobában sétál, tudjuk, hogy jó mancsai vannak, és mindannyian még pihenni tudunk” – mondta Sara.

Most mindenki reggele sokkal boldogabb.

Ez csak az egyik módja annak, hogy a Prince jobbá tette az életet. Minden ébredés pillanatot javítja az, ha körülöttünk van, és hű társa azoknak, akik leginkább szeretik. És ahogy Halle növekszik, nem kétséges, hogy továbbra is megosztja az előttünk álló örömöket és kihívásokat.

“Nagyon komolyan veszi munkáját védő nagy testvérként” – mondta Sara. “Családunk nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy olyan szerető és jószívű kutyája van mint ő. Mi is hálás vagyunk, hogy Halle imádja Princet.”


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
46


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A A kutya felkel éjszaka, hogy segítsen a síró kisgyereknek visszalaudni bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk