Megható kisfilm mutatja be, hogy a kutyák is a család része

Olvasási idő:46 Másodperc

Több tízezer kutyát, macskát hagynak magukra az emberek, amikor nyaralni mennek. Egy kisfilmet készítettek, amivel a kutyák elhagyására hívták fel a figyelmet.

Megható kisfilmen keresztül mutatják be, hogy a kutyák családtagnak számítanak. Az alkotással a kutyák elhagyására hívják fel a figyelmet. A filmet egy francia állatvédő szervezet készítette.

A családok mintegy 60 ezer kutyát és macskát hagynak otthon, amikor elmennek nyaralni, és a legtöbbjükkel senki sem foglalkozik.

A film készítője, Xavier Giannolli egy kislány és egy kutya kapcsolatán keresztül mutatja be, hogy kutya és gazdája között milyen bensőséges kapcsolat tud kialakulni és, hogy a kutyák családtagként viselkednek.

Megható látni, ahogy együtt nőnek fel és mindent közösen csinálnak. Minden fontos pillanatban ott vannak egymás mellett. Viszont sajnos a kutyák nem élnek örökké, és eljön az idő, amikor búcsút kell vennünk tőlük. A videóban ezt a szakaszt is nyomon követhetjük. A videó végén egy üzenetet olvashatunk: „Amikor a kutya elhagyja a gazdáját, nem nyaralni megy”.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
333


Imádom

Imádom
26


Unalmas

Unalmas

1


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
5

A Megható kisfilm mutatja be, hogy a kutyák is a család része bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk