Ki dobtak a közértből egy fogyatékkal élő nőt, mert nem hitték el, hogy a kutyája segítőkutya

Olvasási idő:1 Perc, 15 Másodperc

Egészen elképesztő, hogy mire hivatkozva tiltották ki a beteg nőt a boltból…

A Dél-Angliában található Basingstoke nevű kisváros egyik élelmiszerboltjából arra hivatkozva tiltottak ki egy fogyatékkal élő nőt, hogy „a kutyája nem valódi segítőkutya” – számol be az esetről a Metro internetes kiadása.

A 36 éves Bex Clifton az Anglia szerte igen népszerű Sainsbury’s nevű kiskereskedelmi üzletlánc egyik boltjában vásárolgatott Jack Russell fajtájú segítőkutyájával még november elején. A nő nagyjából 25 perce lehetett az üzletben, amikor egy alkalmazott odalépett hozza és agresszívan felszólította, hogy hagyja el a boltot, mert a kutyája nem valódi segítőkutya, és így semmi keresnivalója sincs az üzletben. Bexet annyira sokkolta a semmiből jött parancsszó, hogy inkább engedelmeskedett, és elhagyta a boltot.

Másnap azonban Bex visszament, hogy megkeresse a bolt menedzserét és panaszt tegyen neki a történtek miatt. Immáron viszont a boltba se tudott bejutni a nő, ugyanis a jól ismert bunkó alkalmazott a bejárati ajtónál várta őt, és magából teljesen kikelve, fennhangon üvöltözve küldte őt melegebb éghajlatra.

„A második alkalommal, amikor visszamentem a boltba, a lányom is velem volt és sírva fakadt a bunkó alkalmazottól. Az információs pult mögül ordibált velem, hogy nekem nincs is igazi segítőkutyám. Mindenki minket nézett, nagyon megalázó volt az egész szituáció.”

– fogalmazott a Bex a közösségi oldalán, ahol elejétől a végig elmesélte a végtelenül megalázó történetét.

A bolt vezetősége is innen értesült az eseményekről. Basingstokei kiszolgálóegység szóvivője elmondta a helyi sajtónak, hogy az érintettől bocsánatot kértek, és a jövőben Bex minden további nélkül tud majd vásárolni az üzletben a segítőkutyájával.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
5


Érdekes

Érdekes
0

A Ki dobtak a közértből egy fogyatékkal élő nőt, mert nem hitték el, hogy a kutyája segítőkutya bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk