Holtan találták a terápiás kutyát, akit egy 12 éves autista lánytól loptak el

Olvasási idő:1 Perc, 7 Másodperc

A kutya volt Chloe legjobb barátja, akit mindig meg tudott nyugtatni.

Rettenetes heteken van túl a Leicestershire megyében élő Hopkins család, akiknek nemrég ellopták hároméves dalmatájukat, Lottie-t, írja a BBC. Még decemberben törtek be a család házába, ekkor vitték el többek között a kutyát is. Az állat eltűnése azért különösen fájdalmas, mert ő volt egyúttal a család gyermekének terápiás kutyája is.

Lottie nagyon közel állt a 12 éves Chloe-hoz, aki autizmusban szenved. Édesanyja szerint a kutya volt a lánya legjobb barátja, aki mindig meg tudta őt nyugtatni, ezért a család mindent megtett az állat felkutatásáért. Természetesen az interneten is megosztották az eltűnést, aminek következtében rengetegen próbáltak nekik segíteni – de sajnos hiába. Szintén a Facebookon osztotta meg Chloe anyja, Gemma Hopkins, hogy rábukkantak a kutya holttestére. A nő a BBC-nek azt mondta, a hétvégén tudták meg a hírt, miután egy állatorvos ellenőrizte a mikrochipet. A kutyát hat kilométerre a család házától találták meg.

A történtek után Gemma azt mondta, Lottie azonosítása volt a legnehezezebb dolog, amit életében meg kellett tennie. Egy pillanatra sem adták fel a reményt, hogy egyszer visszakapják az állatot, éppen ezért különösen fájdalmas volt a szembesítés.

Most pedig össze kell törnöm a 12 éves lányom szívét.

A nyomozás továbbra is folyik a betörés ügyében, a megyei rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt, és ehhez a helyiek segítségét is kérik.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
46


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
23


Érdekes

Érdekes
0

A Holtan találták a terápiás kutyát, akit egy 12 éves autista lánytól loptak el bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk