3 hónapja várja gazdáját a -30 fokos fagyban egy hűséges kutya, ott ahol gazdái kidobták

Olvasási idő:54 Másodperc

A magára hagyott állatot már többször megpróbálták befogni a helyiek, de az ismeretlenek közeledésére minden alkalommal elmenekült.

Az Oroszország délkeleti részén található Kuskun nevű falucska mellett elhaladó P-225-ös autópálya szélén ismeretlenek magára hagytak egy  kölyökkutyát. A helyi sajtó beszámolója szerint nagyjából három hónappal ezelőtt dobhatták ki az út mellé a gyámoltalan állatot, ugyanis október vége óta a helyiek mindig ugyanazon a helyen látják. Valószínűsíthetően egykori gazdáját várja vissza pont ott, ahol magára hagyták.

A helyiek már többször is megpróbálták befogni az állatot. Ismeretlenek közeledésére azonban a kutya minden alkalommal az autópálya melletti erdőbe menekül és csak akkor ül vissza az út szélére, amikor már egyetlen ember sincs a környéken.

A kutya kilátásai a legkevésbé sem jók, ugyanis az utóbbi napokban többször is -30 Celsius foknál hidegebb hőmérsékletet mértek a környéken. A helyiek ennek ellenére mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kis életet. Szinte minden nap visznek valamilyen élelmet, sőt, valaki még egy házilag barkácsolt faházat is kirakott a kutyának.

A napokban a helyi állatvédelmi hatóságok bejelentették: megpróbálják befogni és menhelyre szállítani az állatot, hogy egy új szerető gazdit találjanak neki.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
174


Imádom

Imádom
7


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
50


Érdekes

Érdekes
2

A 3 hónapja várja gazdáját a -30 fokos fagyban egy hűséges kutya, ott ahol gazdái kidobták bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk