Terápiás kutya segíti a tűzoltókat

Olvasási idő:1 Perc, 54 Másodperc

Terápiás kutya segíti azokat a tűzoltókat, akik ezekben a pillanatokban is harcolnak a lángokkal az Egyesült Államok délnyugati részén. Kerith, a Golden Retriever nagyon élvezi a munkát. Az éppen szünetet tartó tűzoltók ugyanis folyamatosan simogatják, így pihenik ki a mentés fáradalmait.

„Már kiskutya korában világossá vált számomra, hogy Kerith különlegesen jó terápiás kutya lesz, mert nagyon szereti az embereket” – idézi a Bored Panda Carmant.

A blöki eleinte egy kórházban teljesített szolgálatot, a tűzvész kitörését követően azonban gazdája úgy döntött, a frontvonalban dolgozó tűzoltóknak is nagy szüksége lehet a terápiás állat közelségére, ezért a két legsúlyosabban érintett területre, Marin, illetve Fresno megyékbe utaztak, hogy meglátogathassák a tűzoltókat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We are so happy that we bring smiles to the firefighters on the front line. I can tell they are exhausted but they never complain. Our heroes!⁣ ⁣ ⁣ #goldenretrievertherapy #therapydogsofinstagram #marindogs #tgpfeature #goldenretrieverlovers #pettherapy #dogsheal #goldenretrievertoday #goldenretrieversworld #officialretrievers #goldenfloofgang #goldensofinsta #goldensofig #pawzsquadfeature #goldensdaily #dailygoldens #beautifulgoldens #golden_glee #woodwardfire#goldenretrievers #therapydogs #retrieveroftheday #ilovemygolden #rippinwild #goldenretrieverslovex #goldenretrievertoday#welovegoldens #goldengram #goldenretrieverphotos

Kerith (@kerith_the_golden_retriever) által megosztott bejegyzés, Aug 26., 2020, időpont: 7:16 (PDT időzóna szerint)

Kerith a hajnal hat órakor felszolgált reggeli során sétálgat a tűzoltók körül, és nincs ember, akihez ne menne oda egy pacsira, egy kis fülvakargatásra vagy akár egy nagy ölelésre.

A gazdája elárulta, hogy a kutya elképesztő érzékkel veszi át az emberek hangulatát. Ha egy tűzoltónak jó kedve van és játszana egy kicsit Kerithtel, a kutya bármikor kapható egy kis bolondozásra, azonban ha valaki csendesebb és visszahúzódóbb, a kutyus sokkal visszafogottabban közeledik felé. Ha pedig valakit érezhetően hatalmába kerített a stressz, Kerith odafekszik a lábához, vagy nekidől egy kicsit, hogy éreztesse vele, ott van, ha szükség lenne rá.

A katasztrófa sújtotta vidéken eközben már több millió hektár terület égett le. A tűz megállíthatatlanul pusztít Kaliforniában és a környező államokban.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
5


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Terápiás kutya segíti a tűzoltókat bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk