5 dolog, amiért minden lány mellé kell egy kutya

Olvasási idő:1 Perc, 34 Másodperc

Kutya vagy macska? – hangzik el gyakran a kérdés azzal kapcsolatban, hogy ki melyik állatot engedné közelebb a szívéhez. Már, hogyha egyáltalán állatbarátok vagyunk. Mert persze akadnak olyanok is, akik egyből elutasítóak, és rávágják, hogy ők aztán soha: ne hullassa a macska a szőrét a kanapéjára, vagy ne rágja a kutya össze a kedvenc táskáját. Ezeken a feltétezéseken túl nagyon sok tulajdonsága van házi kedvenceiknek, amiért szeretjük őket és befogadjuk otthonunkba, szívünkbe.

Nézzük öt tényt, amiért érdemes, hasznos és szükséges lehet kutyát tartani. Lányoknak mindenképp ajánlott!

1. Bármikor hozzábújhatsz

A lányok hajlamosak nagy plüss állatokkal telerakni a lakást, hálószobát, amelyhez bármikor hozzábújhatnak, ha valami bánat érte őket, vagy megértő társra vágynak. Ha neked is vannak ilyen perceid, nincs más dolgod, mint beszerezni egy megértő tekintetű kutyát: tudod, a kutyák úgy tudnak nézni, hogy épp, hogy meg nem szólalnak. És romantikus filmet is lehet velük nézni.

2. Meg van oldva a testmozgás kérdése

Tudjuk, ajánlott naponta legalább harminc percet sétálni, mozogni. Ehhez a kutya a legideálisabb társ lehet, hiszen szeret mozogni, és naponta legalább háromszor kikérezkedik a lakásból. Nincs más dolgod, mint beszerezni egy kényelmes cipőt, egy kulacs vizet, és irány a park.

3. Önfeledt játék

Mikor volt utoljára olyan, hogy önfeledten játszottál, futkorásztál, labdáztál? Na erre is megoldást jelent a kutya, hiszen nincsen olyan négylábú, amely ne szerezne játszani. Mint tudjuk, az, hogy percekig-órákig gyerekek legyünk, nagyon sok pozitívat hoz az életünkbe. Legjobb ellenszere a stressznek.

4. Mindig meghallgat

A kutya az egyik legideálisabb társ, aki mindig meghallgat, nem vág a szavadba, megért, és úgy tud nézni, hogy azt hiszed, bármelyik percben megszólal. Neki bármilyen problémádat elmondhatod!

5. Megnevettet

A kutyák képesek olyan pajkos helyzetekbe keveredni, hogy a legkomorabb embert is megnevettetik. Ki ne szeretne egy olyan lényt, aki kiskorába beletekeredik a szőnyegbe és onnan pislog ki okosan, közben meg meg van győződve róla, hogy láthatatlan. Az összes eddig felsorolt tényt figyelembe véve

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
31


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A 5 dolog, amiért minden lány mellé kell egy kutya bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk