Világújdonság már Magyarországon is: kutyák is gyógyulhatnak őssejt terápiával!

Olvasási idő:1 Perc, 31 Másodperc

Az érdi Goldenvet rendelő a hazai alternatív, holisztikus állatgyógyászat fellegvára, a mozgásszervi kutyabajok specialistája, a tartós akupunktúraként működő aranygolyó beültetés után most egy merőben új és hatékony, Némtországban szabadalmaztatott és ott is első generációsként számon tartott módszert hozott be Magyarországra: – Mostantól kutyák is gyógyulhatnak őssejt terápiával!

Mi az őssejt?

Az őssejtek olyan folyamatosan osztódó sejtformák, amelyek még nem specializálódtak. Ezért pótolhatják bizonyos szövetekben a károsodott, beteg sejteket.

Mi az őssejt terápia?

Az emberek gyógyításában már ismert eljárás. Sokszor gyógyíthatatlannak tartott betegségek kezelésében is sikert érnek el vele. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint több mint 80 betegséget képes gyógyítani. Az állatgyógyászatban elsősorban mozgászervi, izületi problémákra, az arthrózis különböző formáira nagy gyógyulási százalékkal – akár 60-90% – alkalmazható. A módszer maga már régóta elérhető, de az új generációs terápia csak 2020 márciusától.

Az új generációs őssejt terápia – német precizitás és hatékonyság

Az eljárás ugyan nem olcsó, de a Golenvet rendelőtől megszokott hatékonysággal és kíméletes, műtétmentes megoldást ígérve segíti az igényes gazdik problémás kutyusait egy jobb, mozgékonyabb élethez.

Hogyan történik a őssejt terápiás beavatkozás?

Speciális készülék segítségével altatásban levő állatból zsírsejteket szív le a specialista állatorvos. A készülék a zsírsejtből egy szeparációs folyamattal kiválasztja az őssejteket, melyet a kezelendő területekbe közvetlen visszainjektálnak. A művelet fájdalommentes és viszonylag gyors.

Mi várható a kezelés után?

A sérült vagy gyulladt szövetek az őssejtek regeneráló mechanizmusának köszönhetően átalakulnak, eredeti, egészséges állapotukat veszik föl.

Az állat izületi fájdalmai szinte azonnal megszűnnek, mozgása felszabadul, fokozatosan javul, élénkül, életminősége jelentős változáson megy át rövid időn belül.

Az eljárás tartós javulást hoz, így NEM kell megismételni állat élete során.

Milyen esetben ajánljuk a kezelést?

  • Súlyos csípő, térd vagy könyök arthrózisok.

Az eljárás előtt kutya pontos diagnózisa szükséges, mely minden esetben megelőzi a kezelést.

Információ és időpont kérés: 06-30-55-66-126

Bővebb tájékoztatást e-mailen: info@goldenvet.hu

facebook: https://www.facebook.com/erdiallatorvos/


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Világújdonság már Magyarországon is: kutyák is gyógyulhatnak őssejt terápiával! bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk