Internetezők mentették meg a lelőtt kutyát

Olvasási idő:1 Perc, 15 Másodperc

Két fegyveres rabló tört be egy los angelesi családi házba a hétvégén. A lakók szerencséjére, három hősies kutyusuk azonnal a betolakodók útját állta. A betörők tüzet nyitottak az állatokra, mind a négy leadott lövés egyazon kis védelmezőt találta el. A súlyosan sérült kutyus végül életben maradt, hála az internetezőknek.

Nagy volt a riadalom hétvégén egy los angelesi család otthonában. Két fegyveres férfi rontott be a házukba, ám a család három kutyusa azonnal gazdáik védelmére sietett. A megrémült betörők tüzet nyitottak az állatokra. Négy lövés dördült el, amelyek mindegyike ugyanazt a kutyust érte. A Charlie névre hallgató eb két lába is nagyon súlyosan megsérült.

A helyzet iróniája, hogy a családnak nem volt elég pénze, az őket védelmező kutyus kezelésére. Hiába szállították a kiérkező rendőrök azonnal egy állatkórházba a megsérült Charliet, ott csak egy alapvető ellátást kapott. Pénz hiányában nem végezték el a több mint 3000 dolláros műtétet, amelyre sürgősen szüksége lett volna az állatkának.

A családfő elmondása szerint a kutyus megmentette az életüket, hiszen a betörők akár őket is célba vehették volna. Ám bármennyire is hálásak és büszkék voltak kedvencükre, segíteni nem tudtak rajta. A család kétségbeesésében úgy döntött, hogy az internetezők segítségét kéri. Rengetegen megosztották a megható történetet és a lelkes felajánlásokból rövid időn belül összegyűlt a műtét ára.

A történet tehát boldogan ért véget, hála a sokat szidott internetnek és a segítőkész embereknek. Azóta egyébként már elvégezték a beavatkozást, sőt a hősies Charlie már haza is térhetett. A család tehát visszakapta hűséges megmentőjét, aki tovább őrködhet a gazdái épsége felett.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
68


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
3

A Internetezők mentették meg a lelőtt kutyát bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk