A szülők rettegtek amint meglátták, hogy a kutya megharapja a kislányt. De aztán rájöttek, miért tette!

Olvasási idő:43 Másodperc

A szülök szinte sokkot kaptak mikor meglátták,hogy az örökbefogadott kutyájuk előbb megharapja,majd odébb dobja a kislányukat a kertben.

Khan csak négy napja volt a családnál, amikor egyik nap valami váratlan dolgot tett.  Éppen kint játszott a kertben a 17 hónapos kislánnyal, amikor hirtelen a kutya a kislányba harapott, megfogta és odébb dobta őt.

A kislány édesanyja, Catherine szörnyülködve rohant ki a kertbe, hogy megmentse kislányát a kutyától. Amikor kiért a kertbe, csak akkor látta, miért is tette azt a kutya, amit tett.

A fűben, ahol a kislány és a kutya játszotta, egy kígyó hevert. Khan megmentette a kislányt a kígyó harapásától úgy, hogy odébb dobta őt. Catherine azt is észrevette, hogy kutyája nem volt olyan szerencsés, őt ugyanis megcsípte a kígyó. Nagy szerencsére még időben betudták vinni az állatorvos hogy megkapja az ellenszert,így a kutyus túl élte a hős tettet!?


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
12


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A A szülők rettegtek amint meglátták, hogy a kutya megharapja a kislányt. De aztán rájöttek, miért tette! bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk