A ketrecben lévő kutya annyira boldog volt, hogy végre meglátja a megmentőit

Olvasási idő:1 Perc, 26 Másodperc

Amikor az emberek hétvégén megérkeztek egy hollandiai Nieuwegeinben található telekocsi-átvételi helyre, azonnal észrevették, hogy valami nem nincs rendben. Oldalt, a közeli erdős terület szélén egy kutya volt, amelyet egyedül egy ketrecbe zártak , és a tulajdonos nem volt a közelben.

Az emberek azonnal kapcsolatba léptek a rendõrséggel, akik gyorsan elindultak a helyszínre, és annyira meglepődtek ezen, mint mindenki más, amikor a ketrecben meglátták a zavart kutyát, csak arra várva, hogy valaki segítsen neki.

Úgy tűnt, kedves és szerette volna, ha valaki szeretni fogja, így a tisztviselők kiszabadították a kutyát a ketrecből.

Rögtön annyira hálás volt, hogy megszabadult és újra az emberek körül volt, és nagy mosollyal  köszönetet mondott mentőinek . Annyira boldog volt, hogy minket látott, és úgy tűnt, hogy nem fél az emberektől, annak ellenére, hogy mit élt át

A tisztek a közeli menhelyre vitték a kutyát, ahol az alkalmazottak megállapították, hogy ő kétéves pásztorkeverék, és sajnos nem volt chip benne. Úgy tűnt, hogy bárki is hagyta őt abban a ketrecben, el akarta hagyni őt  és senki sem tudja megérteni, miért akarná bármi ki is kidobni egy ilyen kedves, szerető kutyát.

„Több tippet kaptunk, amelyekkel dolgozunk” – írta a Nieuwegein rendőrség egy Facebook-üzenetben a mentésről.

Olyan sok ember, aki látta a posztot, már kapcsolatba lépett az örömteli hírrel, hogy örökbefogadná a kutyát  és a rendőrség mindenkit a menedékbe irányított, amely megpróbálja megtalálni a kutyának a lehető legjobb otthont. Az emberek  kifejezték felháborodásukat, hogy ki tette ezt, ám a rendõrség gyorsan emlékeztette az embereket, hogy maradjanak nyugodtak. A legfontosabb dolog az, hogy a kutya most biztonságban van, köszönhetően az embereknek, akik megtalálták, és a tiszteknek, akik felszabadították.

“Megértjük az üzenet érzelmi reakcióját, és elutasítjuk a tulajdonos cselekedetét, ezért szeretnénk megtalálni azt aki ezt tette” – írta a rendőrség.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
6


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
0

A A ketrecben lévő kutya annyira boldog volt, hogy végre meglátja a megmentőit bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk