Különleges barátság – kiskacsákról gondoskodik a két menhelyről befogadott kutya

Pikelet és Patty Cakes mindketten menhelyi kutyák voltak mielőtt egy ausztrál család örökbe fogadta őket. Pikelet csupán 5 hetes volt, altatás várt rá, de gazdáinak köszönhetően megmenekült és nem sokkal később megérkeztet hozzá legjobb barátja, Patty Cakes.

 

A két imádnivaló kutya tökéletes harmóniában él együtt, ráadásul nemrég új barátok csatlakoztak hozzájuk, méghozzá két kiskacsa, Pingvin és Popinjay. A kutyák az első perctől kezdve a védelmükbe vették a kiskacsákat, féltőn óvják őket, együtt játszanak és fürdenek velük, közben pedig nagyon ügyelnek, nehogy véletlenül kárt tegyenek az apróságokban. A kiskacsák pedig örömmel fogadják négylábú barátaik kedvességét és gondoskodását.

A kacsák egyébként csak átmenetileg élnek a kutyákkal, amíg végleges otthont nem találnak nekik addig a család illetve Pikelet és Patty Cakes vigyáz rájuk. A két aranyoskutya kalandjairól a gazdáik aranyosabbnál-aranyosabb képeket töltenek fel a Facebook-ra, melyekkel szeretnék felhívni az emberek figyelmét a menhelyi állatok örökbe fogadására, illetve arra, hogy számtalan Pikelet-hez és Patty Cakes-hez hasonlóan állat várja, hogy gazdára leljen.

 

A Különleges barátság – kiskacsákról gondoskodik a két menhelyről befogadott kutya bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk