Teljesítették a haldokló veterán utolsó kívánságát, még láthatta a menhelyre került kutyáját

Megható történet járta be nemrég a világsajtót. Egy haldokló háborús veterán utolsó kívánsága az volt, hogy még egyszer láthassa a kiskutyáját, írta meg nemrég a Sun.

A Vietnámot is megjárt katona, John Vincent betegsége miatt Hospice házba, kutyája pedig ezzel egyidejűleg menhelyre került Új-Mexikóban, mivel a 69 éves férfi már sem magát, sem Patch nevű kutyáját nem tudta ellátni.

A kórház vezetősége elegett tett a férfi kívánságának, és kérve a menhely segítségét, a kutyust egy napra beengedték a kórházba, ahol együtt lehetett a gazdájával.

Még a beteg veterán ágyába is megengedték befeküdni a yorki keveréket, a kis állat öröme leírhatatlan volt. Gadájáé szintúgy, akinek öt éven át igazi társa volt a kutya.

Sajnos a kívánság teljesítése után Patch visszakerült a menhelyre, azonban igaz a mondás, minden rosszban van valami jó.

Mivel a történetet az egész világon megismerték az emberek, a kutya jó eséllyel kerülhet új gazdához.

Remélhetőleg, Patch újra boldog lesz új otthonában, sohasem fogja azonban elfelejteni régi gazdáját, aki annyi éven át gondozta és nevelte.

 

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

16

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

7

Szomorú
Szomorú

23

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A Teljesítették a haldokló veterán utolsó kívánságát, még láthatta a menhelyre került kutyáját bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk