Rekord: 9 év után került elő a kiskutya

Egy arizonai asszonyt hatalmas meglepetés ért. 9 évvel azután, hogy eltűnt a kiskutyája, valaki üzent neki a Facebookon, hogyha tényleg ő Brownie gazdája, akkor átveheti tőle az ebet – írja a Inside Edition. Az állat majd egy évtizede kiment a család nyitott bejárati ajtaján és eltűnt. Ez korábban előfordult már, csak akkor a szomszédok mindig visszahozták őt.

Miután eltűnt a nő szétplakátolta a város az állat fotójával, szívszorító sorokkal díszítette, de senki nem jelentkezett, csak olyanok hívták fel, akik más kutyát akartak rásózni, természetesen pénzért. Hiába volt a kutyában chip nem került elő. Hat évvel az eltűnését követően a chipet újra regisztrálták Amy Bacaék, hátha meglesz az állat. Ennek a gyümölcse értett be 3 évvel később.

Brownie süketen és vakon került el, elhanyagolt állapotban, de meglett. “Sírtam” – mesélte a nő, miután megtudta, hogy kedvence életben van. “Nagyon hálásak vagyunk a hölgynek, aki megtalálta, megmentette. Nem tudom mennyi ideig fog élni Brownie (15), de legalább hazaért a családjához” – nyilatkozta a nagyon boldog Amy Baca.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

21

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

16

Szomorú
Szomorú

11

Dűhítő
Dűhítő

1

Hűha
Hűha

1

A Rekord: 9 év után került elő a kiskutya bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk