A tappancstetkó az új őrület

Magyarországon is van jó néhány gazdi, aki magára tetováltatja kedvence láblenyomatát.

Érdekes összeállítást készített a bored­pan­da.com weboldal. Úgy tűnik, új őrület kezdett el hódítani a tetoválást és az állatokat egyaránt kedvelők körében. Az már korábban is előfordult, hogy valaki magára varratta kedvencét (teljes egészében vagy csak a fe­jét), most azonban valami egészen más trend kezd kibontakozni.

A gazdik egy része ugyanis azt ta­lálta ki, hogy maguk az ebek ál­lítsák elő a te­to­válások alap­jait, méghozzá a lábukkal. A festékbe mártott tappancsok lenyomatából ugyanis nagyon szép és kreatív tetkókat lehet készíteni, ahogy az a cikk fotóiból is kiderül. A válogatásba egy magyar tetoválóművész, Kovács Valéria alkotása is bekerült, aki Ernának készített örök emléket kedvencéről.

Lüszi rúzsos manccsal gyalogolt végig a papírokon, hogy tetkó legyen a lába nyomából © Instagram/valerink.smith

– Nagyon sokat jelent nekem a kiskutyám, Lüszi.

Szerettem volna, hogy valamilyen formában örökre ve­lem le­gyen, mert tu­dom, egyszer sajnos majd eljön az az idő, amikor fizikailag ez már nem lesz így – indokolt a Borsnak a gazdi. Valériától megtudtuk, hogy készült el a mű: – A tappancsnyomok kivitelezésében adtam pár tanácsot, például, hogy milyen festéket lenne érdemes használni, de végül Erna nagymamája rukkolt elő a nyerő öt­lettel! Lü­szi vörös rú­zsos manccsal gyalogolt végig a papírokon, hűségesen szót fogadva a gazdinak, bár nem nagyon értette, mi is folyik körülötte – nyilatkozta a tetoválóművész, aki már három éve foglalkozik mindezzel a festészet mellett. Hozzátette: mos­tanában egyre gyakrabban kap hasonló felkéréseket.

Tetovált már tengerimalac-tappancsot is, nemrég pedig egy németjuhász-fajtamentő nő kereste meg, hogy a befogadott kutyusa lábnyomát szeretné megörökíttetni a bőrén.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

1

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

1

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A A tappancstetkó az új őrület bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk