A gazdi nem kap levegőt mikor meglátja kutyáját

Olvasási idő:1 Perc, 9 Másodperc

Sammi egy 8 éves kutyus, nagyon élénk és mozgékony négylábú volt egészen addig, amíg egy csont rendellenesség meg nem változtatta életét.

Elkezdett sántítani és egy idő után már fel sem tudott állni. A gazdija elvitte őt állatorvoshoz ahol megpróbálták kioperálni a csontkinövést, de ez nem segített rajta és úgy tűnt, hogy Sammi már soha nem fog tudni járni.

Gazdája azonban nem adta fel. Elvitte Sammit Kaliforniába egy speciális állatklinikára, ahol rehabilitációval foglalkoztak.

Az ott dolgozó munkatársak ezt mondták az Animal Channel -nek:” Sammi egészségügyi állapotával kapcsolatban nagyon pesszimisták voltunk … A kutya egyáltalán nem tudott járni, vagy csak tartotta a fejét a levegőben. Senki nem volt biztos benne, hogy járni fog-e valaha… A háziállatok lebénulása bonyolult folyamat, úgyanúgy, mint az embereknél is és nehezen kezelhető.”

-Három hónap alatt napi rehabilitációs kezelések és izomerősítő gyakorlatok után még elektronikus stimulációt is alkalmaztak, sőt elektro-akupunktúrás kezeléseket is kapott a kutya. Ezek mellett víz alatti futópadot is alkalmaztak valamint labdát is használtak a terápiás folyamatban. Egy idő után Sammi képes volt felállni.”

A terápia folytatódott és egy nap Samminek sikerült újra lépnie egyet.

A gazdája nem akart hinni a szemének, amikor meglátta őt.

Sammi nemcsak járni tud, hanem futni, szaladni és ugrándozni is. Vígan játszik gazdájával.

A Sammi esete igazán inspiráló olyan emberek számára, akik hasonló esettel küzdenek. Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy mások is olvashassák ezt a szép történetet.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A gazdi nem kap levegőt mikor meglátja kutyáját bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk