Ráuszította a rendőrökre kutyáit egy Hajdú-Bihar megyei férfi

A nyomozók hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt rendeltek el nyomozást.

Szerdán éjszaka egy ittas férfi öngyilkossággal fenyegetőzött Hajdú-Bihar megyei otthonának udvarán, akihez segítséget kértek. A mentők helyszínre érkező kollégái közölték a fiatal férfival, hogy a szándékai miatt kórházba kell szállítaniuk, ő azonban ezt megtagadta. A mentősök rendőröket hívtak azért, hogy biztosítsák az önveszélyes állapot megszüntetését, és a férfi kórházba szállítását.

A kiérkező rendőrök többször felszólították a férfit az együttműködésre, és figyelmeztették, hogy ellenállása esetén testi kényszert és bilincset fognak alkalmazni. Mivel a férfi továbbra sem működött együtt, a rendőrök testi kényszert alkalmaztak, aminek ő ellenállt, és három kis testű, keverék kutyáját a rendőrökre uszította, folyamatosan harapására utasítva őket. Az egyik kutya rátámadt a rendőrökre és megharapta az egyikük bokáját, majd felugorva belemart a másik kezébe.

A rendőrök nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek, ezért feljelentést tettek az ügyben. A nyomozó ügyészség hivatalos személy elleni erőszak és két rendbeli könnyű testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a kutyák gazdáját.

Az ügyészség indítványozta a bűncselekményt tagadó, többszörösen büntetett előéletű és feltételesen szabadlábon lévő férfi letartóztatását, aki jelenleg is szándékos, személy elleni erőszakos bűncselekmény miatt töltötte felfüggesztett büntetését. A bíróság egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását – írja az Ügyészség.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

2

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

0

Szomorú
Szomorú

1

Dűhítő
Dűhítő

2

Hűha
Hűha

0

A Ráuszította a rendőrökre kutyáit egy Hajdú-Bihar megyei férfi bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk