Éhező, kóbor állatokat etet meg a gép, ha szelektíven gyűjtöd a hulladékot

Egy újrahasznosítással foglalkozó cég egy intelligens hulladékgyűjtőt állított fel Isztambul forgalmas közterületein, ami kiszór egy adag kutyaeledelt, valahányszor a járókelők a megfelelő gyűjtőbe dobják a szemetüket.

Isztambul Törökország legnagyobb lakosságú városa, és sajnos ezzel egyenesen arányos a kóbor állatok száma is: nagyjából 150 000 kutya és macska él az utcákon. A Pugedon nevű újrahasznosítással foglalkozó török cég megelégelte, hogy senki nem tesz semmit a probléma ellen, ezért egy olyan intelligens, automatizált szelektív hulladékgyűjtőt állítottak fel egy forgalmas közterületen, ami kiszór egy adag kutyaeledelt, akárhányszor valaki a megfelelő gyűjtőbe dobja a szemetét.

Ezzel a megoldással egyrészt rá tudják szoktatni a lakosságot a szelektív hulladékgyűjtésre, másrészt jóllakatják az arra járó kóbor állatokat, arról nem is beszélve, hogy kifejezetten szimpatikussá teszik magát a céget is. Az alábbi videón ti is megnézhetitek, hogy működik ez a továbbgondolt hulladékgyűjtő.

 

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

49

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

30

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

1

A Éhező, kóbor állatokat etet meg a gép, ha szelektíven gyűjtöd a hulladékot bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk