Az eltűnt kutya 2 év után újra látja gazdáját, először nem ismeri fel – aztán közelebb megy hozzá és rájön ki ő

Olvasási idő:1 Perc, 13 Másodperc

Pakitát a szuka kutyát Argentína utcáin találták. A kóbor állatra az Arca Animal munkatársai találtak rá és be is vitték őt a menhelyre. A kutya nagyon szomorú volt, semmihez sem volt kedve, mintha valami fontosat veszített volna el életében.

A menhely munkatársai igyekeztek családot találni számára, de sajnos ez nem volt könnyű. Pakita ugyanis túlságosan öreg volt. Sokan látogatták meg a menhelyet de szinte mindenki nála fiatalabb kutyát akart, mondta a The Dodo .

Amit a munkatársak nem tudtak az az volt, hogy Pakitának volt már gazdája, akinek ő nagyon is hiányzott.

Mivel nem találtak családot számára, a menhelyen dolgozók képet készítettek róla és feltették azt a Facebook-ra. Remélték, hogy valaki majd jelentkezik érte.

Ekkor azonban valami váratlan történt. A menhelyt egy hölgy hívta fel és azt mondta fiának kutyája nagyon hasonlít Pakitára. A fiú kutyája két évvel ezelőtt tűnt és Parkita nagyon hasonlított rá.

A fiú Ariel Naveira két évvel ezelőtt vesztette el kutyáját, a fiú egyik nap hazajött az iskolából és a kutyának hűlt helyét találta.  A család sokáig kereste a kedvencet de egy idő után feladták a kutatást.

Ariel ugyan feladta a keresést, azért szerette volna megnézni ezt a kóbor kutyát ezért elment a menhelyre.

Mikor a fiú megérkezett, a kutya nem reagált a hangjára. Inkább elbújt és nagyon félénknek tűnt. De aztán Pakita egy kicsit közelebb ment hozzá és akkor érezte meg a fiú szagát.

Ekkor ismerte fel végre gazdáját. Szerencsére fel is vették ezt a szép jelenetet.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
20


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az eltűnt kutya 2 év után újra látja gazdáját, először nem ismeri fel – aztán közelebb megy hozzá és rájön ki ő bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk