Ezek a kutyák annyira szeretik a gazdijukat, hogy egyedül nem engedik el még a wc-re se

Riley, Libby, Cali, Murphy és Sophie teljesen különböznek egymástól, ám ezekben van egy nagyon fontos dolog: a gazdit teljesen megszállták.

 

Bárhová is megy Abby Rose Avery, kutyái ott állnak közvetlenül a lábánál és megbizonyosodnak arról, hogy biztonságban van – még akkor is, ha olyan helyre jár, ahol inkább egyedül lenne.

“Szinte állandóan követnek engem a fürdőszobához / zuhanyzóhoz / kádhoz” – mondta Avery a The Dodo-nak.

A falka kedvenc tevékenysége az anyjuk bámulása, mert annyira szeretik.

“Amikor anyu a fürdőszobába megy, a legszebb dolog, amit valaha láttam” – mondta Avery.

Olyan sok kutya mellett Avery és barátait nagyon sokan megnézik, amikor együtt vannak a nyilvánosság előtt. Nemrégiben a banda kirándult, amikor Avery-nek  használnia kellett a mellékhelyiséget. Ezúttal mind az öt kutyát magával kellett húznia a wc várójába- és ők persze örömmel csatlakoztak hozzá, mint máskor is.

“Nagyon jól viselkedtek, mint általában” – mondta Avery. “Mondtam nekik” be “, és mind lefeküdtek és szeretettel bámultak rám .”

A falka egyik kedvenc időtöltése az, hogy anyut figyeli, amikor a fürdőszobába megy, és a nyilvános vécében tartózkodás ezt nem változtatta meg kissé se. Természetesen a mosdóban mindenki kissé zavart volt – és ez nagyon szórakoztató volt.

“A parkban barbecue folyt, és sokan bámultak, mutattak és kuncogtak” – mondta Avery. „Mellettem egy nő a wc-n azt mondta:„ Nagyon sok a láb! ”

Miután végeztek, Avery visszaadta a helyiséget a többi embernek. Nekik nagyon vicces látvány volt, de a kutyáknak csak egy újabb nap volt. Kedvenc feladatuk az anyjuk biztonságának biztosítása – bárhová is megy, még a wc-n is.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

30

Vicces
Vicces

3

Imádom
Imádom

64

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A Ezek a kutyák annyira szeretik a gazdijukat, hogy egyedül nem engedik el még a wc-re se bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk