2 pitbull támadt egy idős asszonyra, akit saját kiskutyája mentett meg

A pitbullok gazdája nyitva felejtette a kertkaput, a kutyák kiszöktek és összeharapdáltak egy utcabeli idős asszonyt.

Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Szarvasi Járási Ügyészség egy 20 éves büntetlen előéletű gyomaendrődi nő ellen, akinek mulasztása miatt súlyosan megsérült egy idős asszony – írja az ügyészség.

A fiatal nő és élettársa a gyomaendrődi családi házuk udvarán tartottak két pitbullt – egy kant és egy nőstényt. Tavaly február 19-én, a reggeli órákban a nő úgy indult el otthonról, hogy nem zárta be a kaput, így a kutyák a gazdáik tudta nélkül kiszöktek az utcára.

Dél körül egy utcában lakó, 73 éves asszony a telke mögötti füves területre lépett, ahol a két kutya megtámadta. A percekig tartó támadás közben a két kutya többször is megharapta a nő lábszárát, combját és karját, 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket okozva. A támadásnak az vetett véget, hogy az asszony kistestű kutyája kiszaladt az udvarról a gazdájához, és a két eb az állatra támadt. A súlyosan megsérült asszony így tudott bemenekülni az udvarára, és a szomszédtól kért segítséget.

A mentők a békéscsabai kórházba vitték az idős asszonyt, akinél a sérülések miatt súlyos egészségromlás alakult ki.

A járási ügyészség vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a mulasztását beismerő nőt az ügyiratok alapján, tárgyalás mellőzésével hozott büntetővégzésében pénzbüntetésre ítélje és kötelezze őt a 110 ezer forintos bűnügyi költség megfizetésére.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

2

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

2

Szomorú
Szomorú

4

Dűhítő
Dűhítő

16

Hűha
Hűha

0

A 2 pitbull támadt egy idős asszonyra, akit saját kiskutyája mentett meg bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk