Örökbe fogadta egy beteg kutyáját az ápolónő, hogy az a férfi mellett lehessen, amíg felépül

Olvasási idő:55 Másodperc

Ez az ápolónő minden elvárást felülmúlt. Befogadta páciense kutyáját, hogy a férfi láthassa kedvencét, amíg betegségéből lábadozik.

Jennifer a New York állambeli Rómából a The Grand Rehabilitation and Nursing Home-ban dolgozik. Egyik páciensének le kellett mondania a kutyájáról, amikor kórházba került, és a férfi a Rome Humane Society állatmenhely gondjaira bízta kedvencét.

Az ápolónő azonnal felkereste a menhelyet, és örökbe fogadta az állatot, hogy a beteg közelében lehessen. Tudta, hogy a kutyához való közelség valószínűleg elősegíti a gyógyulást, ugyanakkor kedvence puszta jelenléte nemcsak a beteg gyógyulásához járulhat hozzá, de fel is vidíthatja őt.

Így a kutyus és gazdája újra találkozhatott, és a férfi minden bizonnyal kimondhatatlanul örül, hogy rendszeresen láthatja kedvencét, miközben felépül. Jennifer karácsony előtt néhány nappal örömet és szeretetet vitt egy betege életébe, és ezáltal különlegessé tette az ünnepet mindkettőjük számára.

Ez az ápolónő nemcsak a felépülésben segítette a betegét, de azt is éreztette vele, hogy szeretik és értékelik őt.

„Bármit tesztek, tegyétek szívből, mintha az Úrnak és nem embereknek tennétek. Hiszen tudjátok, hogy az Úrtól jutalmul kapjátok az örökséget. Urunknak, Krisztusnak szolgáljatok.” – Kolosszeieknek írt levél 3:23-24

twice.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
28


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
3

A Örökbe fogadta egy beteg kutyáját az ápolónő, hogy az a férfi mellett lehessen, amíg felépül bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk