4 hónap után került vissza gazdáihoz egy kutya a jeges vadonból, miután eltűnt egy tűzvész során

Olvasási idő:49 Másodperc

Egy síelő vette észre a Russ nevű pitbull terrier kutyát a San Francisco környéki South Lake Tahoe régióban. Kiderült, hogy a kutyát még egy augusztusi tűzvész során veszítették el gazdái, azóta élt egyedül a vadonban.

Russ San Francisco Chronicle beszámolója szerint már ismét családja körében van. A gazdái augusztusban egy állásinterjúra érkeztek a környékre, amikor elért oda a pusztító Caldor-tűz, amely 782 épületet égetett porrá a környéken. A kutya ekkor szaladt el gazdái autójától, akik a szó szoros értelmében forró helyzet miatt nem tudták elkapni, mielőtt elmenekültek.

Ekkor azt hitték, hogy az eb végleg elveszett

– mondták a helyi állatmentők. Azonban miután megtalálták az állatot, az állatvédők és a tűzoltók sikeresen befogták a mínusz két fokos hidegben.

 

Mivel másfél méteres hó volt a környéken, különleges felszerelésben kellett megkeresniük a kutyát, akiről kiderült: teljesen jól van – csak eléggé fázik.

Ezután vissza is juttatták gazdáihoz, akik persze nagyon meglepődtek és megörültek, hogy épségben visszakerült hozzájuk az eb, akiről már-már le is mondtak.

rtl.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A 4 hónap után került vissza gazdáihoz egy kutya a jeges vadonból, miután eltűnt egy tűzvész során bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk