Az anya arra kéri a kutyát menjen ki az ágyból, de nézd meg mit reagál erre

Mindenki tudja, hogy a kutyák csodálatos háziállatok, akik képesek megérezni a felnőttek és a gyermekek közötti szoros kapcsolatot. Ezek az állatok hűségesek, spontánok és néha a legőröltebb trükkökkel képesek minket meglepni. Tökéletes háziállatok, akik sok örömet hoznak életünkbe.

Bár természetesen nagyon intelligensek, gyakran buta és hisztérikus szokásaik is vannak.  Az alábbi videó egy igen jó példa erre. A felvétel egyszerre őrölt és vicces is.

A kutya és a kisgyermek közötti kapcsolat gyakran hihetetlenül erős, a kutyák csodálatosan tudják, mire van szüksége egy apróságnak. A lenti felvételben látható bostoni terrier is egy ilyen kutyus, nagyon türelmesen viselkedik “kistestvérével”.

Az aranyos lány még a kutyus fülét is meghúzza egy idő után, de a kutyus nem tűnik idegesnek emiatt.

Az anya gyorsan elővette a kamerát, mikor meglátta, hogy házi kedvence őrült szaladgálásba kezd és kislánya ágyában ugrik. Persze rászól a kutyára, hogy menjen ki onnan, de ez nem nagyon használ.

A házi kedvenc reakciója igazán vicces, ezt a filmet már több, mint 4 millióan látták a Youtube-on!

Ez film ismét jól bizonyítja, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Meg vagyunk győződve arról, hogy a kislány és a kutya hosszú barátságot fog ápolni.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

6

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

26

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

1

Hűha
Hűha

0

A Az anya arra kéri a kutyát menjen ki az ágyból, de nézd meg mit reagál erre bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk