Egy vak tacskót hagytak a menhelyen 18 év után — Mindenkit meghatott, amit ez az idős kutya tett

Bemutatjuk Muñecával, a 18 éves vak tacskót, akit egy helyi menedékhelyen hagytak L.A.-ben, mert a tulajdonosai már nem tudtak gondoskodni róla. Ez a pici barna kutyus a deres fehér arcával mindent elvesztett. Eltűnt a családja, az otthona és ennek tetejében még a szeme világa is eltűnt.

Félt, egyedül volt; és nem tudta hol van. Kétségbeesett volt egy kis szeretetért és figyelemért. Majd egyszer csak megtörtént... Elaine, egy menedékhelyi önkéntes közeledett a kennelhez, amelyikben Muñeca volt. Muñeca vágyott az emberi érintésre, és habozás nélkül Elaine karjaiba ugrott. Nem volt szüksége látásra ahhoz, hogy érzékelje a szeretetet.

Elaine felkapta az édes kislányt, és magához ölelte. Éreztette vele, hogy biztonságban van és szeretve. Azon a napon egy fotós, John Hwang fotózott a menedékhelyen, így szerencsére sikerült neki lencsevégre kapnia ezeket a szép pillanatokat. A pillanatot egy kutya, aki szeretetre vágyik, és egy önkéntes között, aki arra várt, hogy szeretetet adjon.

A Frosted Faces Foundation nevű mentőcsoport, amely az idős kutyákat segíti, meglátta a fotókat a facebookon és azonnal intézkedtek. Muñecát elvitték egy állatorvoshoz, hogy teljes vizsgálatot végezzenek. Megállapították, hogy a korához képest jó egészségi állapotban van, és most egy szeretetteljes, gondoskodó, örök otthont keres. Reméljük, hamarosan örökbefogadásra kerül. Megérdemel egy szerető otthont!

FRISSÍTÉS:
A 18 éves kutyus sorsa most jóra fordult, megtalálta a boldogságot egy új gazdi képében.

Muneca története könnyfakasztó volt, de az ő élete is bizonyítja, hogy mindig léteznek csodák! Ha egy 18 éves, beteges kutyus vagy a menhelyen, nem sok esélyed van arra, hogy új életet kezdhess, ugyanis minden örökbefogadó egészséges, és általában kölyökkutyákat keres.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

55

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

130

Szomorú
Szomorú

5

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A Egy vak tacskót hagytak a menhelyen 18 év után — Mindenkit meghatott, amit ez az idős kutya tett bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk