A megmentett csivava fialni kezd, de aztán mindenkinek nagy meglepetést okoz

Ezt az ellést mindennek nevezhetjük, csak nem normálisnak.

Az Unleashed Pet Rescue and Adoption nevű állatmentő egyesület munkatársai az USA Kansas államában lévő Mission városában egy kis csivavát mentettek meg.

A kutya vemhes volt és a munkatársak látták, hogy nemsokára elleni fog. Ezért őt nem lehetett a többi kutya közelébe tenni és gyorsan kerestek neki egy befogadó családot, írta a The Dodo.

Josie Boyd Brown jelentkezett és vállalta a felelősséget a kutyáért. Az ellés a “Nemzeti Kölyökkutyák Napján” indult be és igazán különleges lett.

Megszületett az első öt kölyök, de Josie látta, hogy a kutyus hasa még mindig nagyon kerek. Josie aggódott, amikor megtudta, hogy egy csivava általában öt kölyköt ellik.

Ez a kutyus azonban tizenkét órás vajúdás után tíz kiskutyát ellett.

De amikor a család másnap reggel felébredt, Josie valami váratlant fedezett fel. Amikor odament a kutyushoz,  látta hogy hogy Lol még egy kölyköt szült, azaz összesen 11 kölyke volt.  A kutya akkor ellette az utolsó apróságot, amikor a család már aludt.

Josie megnézte, melyik kutyus ellett ennél is több de a Guinness rekordok könyve szerint még soha nem szült csivava ennyi utódot.

Nézd meg a lenti filmet melyben láthatod a kutyust és kicsinyeit.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

27

Vicces
Vicces

1

Imádom
Imádom

32

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

1

Hűha
Hűha

13

A A megmentett csivava fialni kezd, de aztán mindenkinek nagy meglepetést okoz bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk