A kutyás hajléktalan történetéből megtanulhatjuk, hogyan bánjunk a rászorulókkal

Amikor Eric Jason Pena benyitott a sarki Starbucksba, kellemetlen szagra lett figyelmes. Egy hajléktalanból áradt, aki a kávéját itta, közben internetezett, mellette a kutyája pihent. A helyiségben tartózkodó gyerekek meg akarták simogatni a kutyust, de a szüleik elrángatták őket, mondván, még elkapnak valamit ettől a koszos dögtől. A többi vendég is sopánkodott és a szemét forgatta, hogy manapság már mindenkit beengednek mindenhova.

Pena észrevette, hogy a hajléktalan cipője már teljesen elvásott a sok gyaloglástól. Ezért hazavitte a férfit a kutyájával együtt, megvendégelte, és adott neki egy pár rendes cipőt és fehér zokni. Amikor hajléktalan útnak indult, Pena még hallotta, hogy ezt mondja a kutyájának: Látod, mondtam neked, hogy a Jóisten gondoskodni fog rólunk!

Pena azt mondja, tényleg a Jóisten sugallta neki, mit tegyen, hogy a hajléktalan és a kutyája élete egy kicsit jobb legyen.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

24

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

6

Szomorú
Szomorú

1

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A A kutyás hajléktalan történetéből megtanulhatjuk, hogyan bánjunk a rászorulókkal bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk